Over ons

Leeuwestein scheepsinstallaties is al meer dan 35 jaar actief op het gebied van de scheepsinstallaties. Leeuwestein Scheepsinstallaties richt zich met name op de binnenvaart met als belangrijkste activiteit elektrische scheepsinstallaties. Dit loopt uiteen van het ontwikkelen, installeren en repareren van elektrische installaties. Hierbij staat bij ons kwaliteit en service voorop.

Daarnaast levert Leeuwestein Scheepsinstallaties ballastpompen, spudpalen en generatorsets. Ook heeft Leeuwestein zich gespecialiseerd in schroefas generatoren.

Leeuwestein Elektrovoortstuwing BV

Naast de scheepsinstallaties hebben wij ons de laatste jaren ook toegelegd op het gebied van elektrisch varen. Dit geldt nu vooral nog voor de recreatievaart, maar de ontwikkelingen gaan uiteraard steeds verder. De mogelijkheden ontwikkelen zich dusdanig dat ook voor de binnenvaart elektrovoortsuwingen een optie / alternatief worden. Leeuwestein is dan ook actief bezig met het ontwikkelen van hybride voortstuwing systemen.

Beide bedrijfsonderdelen vullen elkaar bijzonder goed aan waardoor we unieke en daarnaast zeer hoogwaardige oplossingen kunnen bieden.

Wellicht heeft u interesse in de oplossingen van Leeuwestein Elektrovoortstuwing:

Bezoek de website van Leeuwestein-elektrovoortstuwing; www.leeuwestein-elektrovoortstuwing.nl

leeuwestein-haven-dordrecht

scheepsinstallaties leeuwestein logo

U kunt bij Leeuwestein Scheepsinstallaties o.a. terecht voor: scheepselektro, alles voor een scheepsinstallatie, spudpaal systemen, ballastpomp ontwikkeling en installatie, tachograaf, elektrisch varen, nautische apparatuur, Orlaco camerasystemen, spudpaal jachten en pleziervaart, spudpalen binnenvaart, AIS scheepvaart en scheepsreparatie.

Leeuwenstein Scheepsinstallaties heeft ervaring met de merken: Radio Holland, Victron en Mastervolt.