Voor een veilige vaart

Bent u op zoek naar nautische apparatuur voor uw navigatie? Dan bent u bij Leeuwestein Elektrovoortstuwing aan het juiste adres. Via ons kunt u navigatie vinden van de beste producten. Wij functioneren als leverancier, maar installeren uw nautische apparatuur ook graag. Wij hebben zelf namelijk ook al 35 jaar ervaring in de scheepselektrotechniek. De navigatieapparatuur die wij aanbieden komt van het internationaal bekende Nederlandse merk Radio Holland. Zo lopen technisch voorop in de scheepvaart. Neem contact met ons op om ook voor uw schip de juiste navigatieapparatuur. U kunt ons telefonisch bereiken via 078-6311477. Dan helpen wij u graag weer veilig het water op met de juiste navigatie.

Waar halen wij de navigatie vandaan?

Zoals gezegd leveren wij de nautische apparatuur van Radio Holland. Wij hebben dit merk niet voor niets gekozen. Deze aanbieder van navigatie staat namelijk bekend als dé specialist op het gebied van navigatie, communicatie en ICT On Board. Daarnaast zijn zij altijd en overal bereikbaar voor service & onderhoud. U weet dus zeker veilig het water op te gaan als u navigatie van deze aanbieder gebruikt. Los van het feit dat Radio Holland nautische apparatuur aanbiedt die uw vaart betrouwbaarder, zekerder en veiliger maakt, zorgen zij er ook voor dat uw bedrijfsvoering slimmer en winstgevender kan draaien. Zo verminderen zij enige vertraging en letten zij erop dat er zo min mogelijk operationele uitgaven gemaakt hoeven worden. Heeft u ook behoefte aan zo’n complete navigatie aan boord? Laat Leeuwestein Scheepsinstallaties u dan adviseren en ondersteunen.

Andere nautische apparatuur die wij aanbieden

Leeuwestein Elektrovoortstuwing biedt veel meer nautische apparatuur aan. Bij elk soort product hebben wij de beste aanbieder gezocht. Bovendien werken wij er al ruime tijd mee, zodat wij ook prima weten welke nautische apparatuur het beste in welke schepen past.

En welke combinaties het best gemaakt kunnen worden. U kunt bij ons ook terecht voor een:

  • Powerset
  • Spudpalen
  • Ballastpomp
  • Kaartsysteem
  • Camera-/monitorsysteem

nautische apparatuur

Behoefte aan veilige navigatie?

U begrijpt, voor de beste nautische apparatuur moet u bij Leeuwestein Scheepsinstallaties zijn. Maar ook voor het ontwikkelen, realiseren en repareren van uw scheepsinstallatie zijn wij uw ervaren en bewezen partner. Bel ons voor een afspraak op 078-6311477. Of mail stuur een e-mail naar info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Dan helpen wij u graag aan de beste navigatie.