Elektrovoortstuwing

Geachte bezoeker. Vanaf nu kunt u voor uitgebreide informatie over elektrisch varen terecht op onze nieuwe website. U vindt daar alles over onze elektrische buitenboordmotoren, hybride aandrijvingen, custom build vaartuigen en complementaire producten zoals accu’s, zonnepanelen, laders en omvormers.
De koppeling naar de nieuwe website vindt u onderaan deze pagina.

Leeuwestein elektrovoortstuwing is een zelfstandige afdeling van Leeuwestein scheepsinstallaties b.v. Na 25 jaar ervaring op maritiem gebied zijn wij al weer 15 jaar actief met het ontwikkelen van elektrovoortstuwings-systemen voor o.a. kleinere vaartuigen. Deze systemen ontwikkelen wij zowel in inboard als in outboard toepassing.

Doordat het milieu een steeds belangrijkere plaats inneemt worden milieuvriendelijke toepassingen steeds belangrijker. Elektrisch varen is daar zeer duidelijk een voorbeeld van. In steeds meer zogenoemde “groene” gebieden is het gebruik van verbrandingsmotoren verboden. Een voorbeeld van zo’n gebied is giethoorn.

Naast de milieuaspecten biedt elektrisch varen natuurlijk nog veel meer grote voordelen. De belangrijkste voordelen; Geruisloze voorstuwing, vrijwel geen brandstofkosten, op vrijwel ieder vaartuig toe te passen en technisch zeer betrouwbaar.

Door de jarenlange ervaring op elektrotechnisch gebied is Leeuwestein elektrovoortstuwing in staat om hoogwaardige voortstuwings systemen te ontwikkelen.

Of het nu gaat om een elektrische buitenboordmotor voor een kleine sloep of een elektrisch aandrijfssysteem voor een (grote) rondvaartboot, Leeuwestein biedt een passende en betrouwbare (maat) oplossing.

elektrovoortstuwing

Naast een volledig elektrisch aangedreven vaartuig bieden wij ook de mogelijkheid uw vaartuig van een hybride systeem te voorzien. hierbij zijn er diverse mogelijkheden o.a: In combinatie met uw huidige verbrandingsmotor of in combinatie met een generator.

Naast de ontwikkeling (en levering) van bovenstaande toepassingen verzorgen wij ook de complete installatie aan boord van uw vaartuig. Naast de aandrijving leveren en installeren wij ook vrijwel alle complementaire producten. Denkt u hierbij aan o.a. zonnepanelen, accu’s, regelaars, bekabeling, (dashboard) bedieningen, acculaders en omvormers.

Kortom; Wanneer u een complete en betrouwbare (elektrische) oplossing voor uw vaartuig zoekt bent u bij Leeuwestein elektrovoortstuwing aan het juiste adres.

Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze gegevens vindt u hier.

Voor uitgebreide informatie verwijzen we u naar de nieuwe website van Leeuwestein Elektrovoortstuwing.

Leeuwestein elektrovoortstuwing voor elektrisch varen