Alles op het gebied van scheepselektrotechniek

Leeuwestein Scheepsinstallaties is specialist in de scheepselektro. Wij ontwikkelen en installeren elektrotechnische scheepsinstallaties. Onze diensten in de scheepselektrotechniek zijn zeer uiteenlopend. Zo lossen wij storingen op. Maar creëren wij ook nieuwe elektrische installaties. Heeft u ook ondersteuning nodig op het gebied van scheepselektrotechniek? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U bereikt Leeuwestein Scheepsinstallaties via telefoonnummer 078-6311477. Lees verder voor meer informatie over ons aanbod in scheepselektro.

Ontwerp en installatie van scheepselektro

Graag vertellen wij u meer over ons aanbod en onze aanpak. Als wij een installatie in de scheepselektro voor u mogen ontwerpen en/of installeren, dan zorgen wij voor maatwerk. Welke projecten vallen hier zoal onder? Denk aan nieuwbouw installaties, reparatie/onderhoud en verbouwingen. Onze oplossingen staan bekend als uitstekende kwaliteit. Daarnaast bieden wij een uitgebreide en volledige service. Zo kunt u zes dagen per week, 24 uur lang, terecht bij onze storingsdienst. Kortom, welk vraagstuk of verzoek u ook heeft; wij zijn uw ideale partner in de scheepselektro.

Leeuwestein verkoopt de beste scheepselektro merken

Leeuwestein Scheepsinstallaties is naast expert in technische werkzaamheden in de scheepselektrotechniek ook leverancier van hoogwaardige maritieme apparatuur. Zo kunt u prima bij ons terecht voor navigatie apparatuur, camera’s/monitor systems, kaartsystemen, powersystems en scheepsmeetsystemen. Ook kunt u sinds een aantal prima bij ons terecht voor spudpalen en ballastpompen. Voor elektrisch varen verkopen wij onder andere buitenboordmotoren en voortstuwingsinstallaties. Kortom, Leeuwestein is uw complete partner op het gebied van de scheepselektrotechniek.

scheepselektro

Scheepselektro producten van Leeuwestein

De wereld van de scheepselektrotechniek is, zoals u wellicht al weet, enorm groot. Bovendien is deze branche voortdurend aan het ontwikkelen. Om die reden zorgen wij ook steeds voorop te lopen qua technieken en materialen. Wij zijn al 35 jaar actief in het vak en zijn dus volop ervaren in de binnenvaart. Heeft u een vraag of verzoek omtrent een bepaalde installatie?

Graag geven u enkele voorbeelden van elektrische installaties die wij ontwikkelen en installeren in de scheepselektro:

  • Accusets
  • Panelenbouw
  • Generatorsets
  • Navigatieapparatuur
  • Complete bekabelingen

scheepselektrotechniek

Vraag offerte voor scheepselektro aan

Heeft u interesse in onze diensten in de scheepselektro? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 078-6311477. Als u liever mailt mag u een e-mail sturen naar info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Dan helpen wij u graag als specialist in de scheepselektrotechniek verder. Of dat nou met een nieuwe installatie is of met een grondige reparatie. Leeuwestein Scheepsinstallaties is uw partner als het gaat om scheepselektro!