Totaaloplossingen

De afgelopen jaren hebben we voor verschillende opdrachtgevers een totaaloplossing gerealiseerd. Binnen deze projecten hebben we onze uiteenlopende producten (productontwikkelingen) uitstekend kunnen combineren. Een voorbeeld hiervan is de ontwikkeling en bouw van het hybride rondvaartschip “de Halve Maen”. Opdrachtgever van dit project was Biesboschcentrum Dordrecht en de gemeente Dordrecht. Ook komt het voor dat we op een schip naast de elektrische installatie tegelijk de inbouw van bijvoorbeeld ballastpompen en spudpalen realiseren. Wanneer we deze uiteenlopende systemen in een project kunnen realiseren brengt dat uiteraard een aantal grote voordelen voor u als klant met zich mee.

Dit soort projecten zijn mogelijk doordat we beschikken over een brede kennis en een zeer uiteenlopend maritiem productaanbod. Onze totaaloplossingen zijn dus ook zeker maatoplossingen.

Veel custom build vaartuigen realiseren we in samenwerking met Leeuwestein Elektrovoortstuwing. Voor een overzicht van de activiteiten van Leeuwestein Elektrovoortstuwing kunt u terecht op www.leeuwestein-elektrovoortstuwing.nl

totaaloplossingen