Uw complete partner

Bent u op zoek naar een bewezen en betrouwbaar bedrijf voor een scheepsreparatie? Dan bent u bij Leeuwestein Scheepsinstallaties aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen, realiseren, installeren en repareren van scheepsinstallaties. Heeft u ook behoefte aan een scheepsreparatie aangaande uw scheepselektro? Laat onze specialisten dan uw schip onder handen nemen. Tijdens de reparatie van schepen houden wij altijd onze kernwaarden centraal: veiligheid, comfort en efficiëntie. Waar mogen wij u mee helpen? Maak snel een afspraak met ons via 078-6311477. Dan realiseren wij spoedig de gewenste scheepsreparatie.

Als wij een scheepsreparatie uitvoeren

Leeuwestein Scheepsinstallaties is specialist op het gebied van elektrische installaties. Ervaart u problemen met uw installatie? Laat ons er dan naar kijken. Wij detecteren direct het probleem en helpen u er snel van af. Bij ons staat kwaliteit en service voorop. Omdat wij zelf ook elektrische installaties ontwikkelen, weten wij precies hoe deze zouden moeten werken. Tijdens de scheepsreparatie willen wij u desgewenst advies geven over hoe uw volledige bediening verbeterd zou kunnen worden. Nog gebruiksvriendelijker bijvoorbeeld. Of wij hebben ideeën om uw eventuele bedrijfsvoering nog efficiënter te laten verlopen. Of wij geven vrijblijvend advies over hoe u bijvoorbeeld het afmeren van uw schip nog veiliger kunt laten verlopen. Dit alles omdat wij de scheepvaart zo veilig en prettig mogelijk willen maken.

Ons aanbod naast een scheepsreparatie

Naast dat wij regelmatig de reparatie van schepen op ons nemen, staan wij bekend om enkele andere diensten.

Zoals gezegd maken wij in eigen beheer ook enkele innovatieve installaties en producten. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Spudpalen
  • Ballastpompen
  • Brandbeveiliging
  • Totaaloplossingen
  • Elektrovoortstuwingen

scheepsreparatie

Al deze installaties verhogen de veiligheid, het comfort en de efficiëntie op uw schip. Tegelijkertijd zorgen zij ervoor dat het tijdverlies en daarmee uw kosten verlagen. Onze oplossingen bieden u dus een hoger rendement. Zo geldt het ook als wij een scheepsreparatie uitvoeren. Wij zorgen er dan voor dat u met het grootste gemak het water weer op kunt. Of dat nou uw professie is, of u voor het plezier vaart.

Behoefte aan een scheepsreparatie?

De specialisten van Leeuwestein Scheepsinstallaties draaien hun hand niet om voor de reparatie van schepen. Met welk schip u ook vaart. En wat het probleem ook mag zijn. Wij helpen u graag aan de meest geschikte oplossing. Maak een afspraak met onze specialist via 078-6311477. U kunt uw wens ook doorgeven via info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Dan plannen wij, wanneer het u uitkomt, de scheepsreparatie in.