Voor alles in de scheepselektrotechniek

Leeuwestein Scheepsinstallaties is al 35 jaar expert op het gebied van scheepsinstallatie. Vanuit onze expertise en ervaring in de scheepselektrotechniek ontwikkelen en installeren wij allerhande elektrotechnische scheepsinstallaties. Hierbij maken wij geen onderscheid in projecten. Zo zijn wij uw ideale partner als u een storing ondervindt. Maar ook als u nieuwe scheepsinstallaties wenst, creëren wij deze graag voor u. Welk project mogen wij voor u oppakken? U bereikt ons via telefoonnummer 078-6311477. Als u meer informatie wenst over wat Leeuwestein Scheepsinstallaties voor uw scheepsinstallatie kan betekenen; lees dan verder.

Welke scheepsinstallatie wenst/heeft u?

Omdat Leeuwestein Scheepsinstallaties al 35 jaar ervaring heeft, kunnen wij vrijwel elke scheepsinstallatie voor u realiseren of repareren. Welk project wij ook oppakken; wij leveren maatwerk. Of u nou een nieuwbouwinstallatie wenst. Of dat wij uw scheepsinstallatie mogen repareren/onderhouden. Of dat u een verbouwing op het oog heeft. Wij pakken elke klus op, met topkwaliteit als resultaat. Ook onze service is zeer hoogstaand. Wist u bijvoorbeeld al dat u zes dagen per week terecht kunt bij onze 24-uurs storingsdienst? Als u meteen alles geregeld wilt hebben omtrent uw installatie, kunt u direct via ons uw benodigde maritieme apparatuur aanschaffen. Lees verder om hier meer over te weten te komen.

Als u naast een scheepsinstallatie ook apparatuur behoeft

Zoals gezegd; naast dat wij scheepsinstallaties realiseren en repareren, staan wij ook goed bekend als leverancier van de nieuwste maritieme apparatuur. Zo vindt u via ons uw ideale:

  • Powersystems
  • Kaartsystemen
  • Navigatieapparatuur
  • Scheepsmeetsystemen
  • Camera’s/monitor systems

scheepsinstallatie

Onze scheepsinstallaties

Onder de scheepselektrotechniek vallen enorm veel soorten installaties. Wij hebben ons in de afgelopen 35 jaar dusdanig gespecialiseerd dat wij totaaloplossingen kunnen bieden. Een compleet schip, inclusief ballastpompen en en spudpalen. Omdat wij naast uw technische partner voor uw scheepsinstallatie ook leverancier zijn van onder andere accusets, generatorsets, navigatieapparatuur en bekabelingen, kunnen wij u precies die totaaloplossing bieden die u voor ogen heeft. Wenst u ook zo’n compleet pakket? Laat dit dan realiseren door Leeuwestein; uw betrouwbare en bewezen partner in de scheepselektrotechniek.

Wat kunnen wij voor uw scheepsinstallatie betekenen?

Wilt u een nieuwe installatie? Wij bieden u graag een totaaloplossing of een afzonderlijk product. Moeten uw installaties gerepareerd worden? Ook dan bieden wij u de juiste service en de beste kwaliteit. Neem contact met ons op via telefoonnummer 078-6311477. Een e-mail sturen kan naar info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Wij ontwerpen, installeren en voltooien allerhande scheepsinstallaties. Of we het nou zelf realiseren of functioneren als leverancier. Wat mogen wij voor uw (komende) scheepsinstallatie betekenen?