Verhoog uw veiligheid

Als u veilig en snel wilt kunnen afmeren, dan zijn onze spudpalen voor de binnenvaart hier uitermate voor geschikt. Wij van Leeuwestein Scheepsinstallaties werken al 35 jaar in de scheepselektrotechniek. Tijdens al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Hierdoor weten wij ons steeds verder te ontwikkelen. En de beste producten op de markt te brengen. Uiteraard installeren wij deze u graag op uw schip. Zoals onze spudpalen.
Wilt u meer weten over wat kunnen betekenen in de binnenvaart? Maak dan snel een afspraak via telefoonnummer 078-6311477. Of lees verder voor meer informatie over onze spudpalen voor de binnenvaart.

Hoe werken onze spudpalen in de binnenvaart?

Onze spudpalen maken uw vaart veiliger, comfortabeler en efficiënter. Wij leggen u graag uit waarom. De veiligheid wordt verhoogt, omdat u zeer snel, en op meer plekken dan voorheen, kunt afmeren. Dit doet u door slechts eenmaal te drukken op een knop op de meegeleverde afstandsbediening. De telescopische spudpalen schuiven dan uit tot zij de grond raken. De palen zijn in verschillende lengtes leverbaar. Zo hebben wij al spudpalen mogen installeren van 3 meter, maar ook van wel 25 meter lang. Wat zijn uw wensen aangaande uw binnenvaart? Geef uw wensen aan ons door. Dan realiseren wij voor u de juiste palen. De eenvoud in gebruik maken deze oplossing voor de binnenvaart zeer comfortabel en efficiënt. U bent in no time afgemeerd. Dit zorgt dus voor minder tijdverlies, minder kostenverlies en daarmee een hoger rendement. Bent u ook toe aan deze mooie innovatie in de binnenvaart? Maak dan snel een afspraak.

Wat maakt een spudpaal zo ideaal?

U begrijpt uit bovenstaande: het spudpaal-systeem van Leeuwestein Scheepsinstallaties verhoogt enerzijds uw comfort, terwijl het anderzijds uw tijdverlies enorm verlaagt. Hierbij nog enkele andere belangrijke voordelen:

  • U kunt op meer plekken afmeren
  • U werkt met topkwaliteit met sublieme afwerking
  • U bent minder afhankelijk door bediening vanuit stuurhut
  • U heeft weinig ruimteverlies wegens compacte vormgeving
  • U bedient het systeem eenvoudig met een afstandsbediening

spudpalen binnenvaart

Neem contact met ons op

Wilt u voor uw binnenvaart ook onze spudpalen toepassen? Neem dan snel contact op met Leeuwestein Scheepsinstallaties. Bel snel naar telefoonnummer 078-6311477 of mail naar e-mailadres info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Kies ook voor veiligheid, comfort, snelheid en efficiëntie. Kies nu voor onze spudpalen voor de binnenvaart!