Spudpalen: sneller en veiliger afmeren

Via Leeuwestein Scheepsinstallaties kunt u uw schip laten voorzien van spudpalen. Met een spudpaal kunt u schip immers veel sneller, veiliger en efficiënter afmeren. Op veel meer plekken dan voorheen. Het uitzetten van een spudpaal is een zeer eenvoudige handeling. Maar met zeer groot effect. Zo zorgen de palen voor een zeer stabiele ligging van uw schip. Behoorlijk wat binnenvaartschepen en pleziervaartuigen beschikken inmiddels als over ons spudpaal-systeem. Volgt uw schip ook? Neem contact met ons op via telefoonnummer 078-6311477. Of lees verder om meer te weten te komen over de spudpalen van Leeuwestein Scheepsinstallaties.

Hoe werken spudpalen?

Mocht u nog niet volledig op de hoogte zijn van de werking van spudpalen, dan geven wij u hierbij graag een beknopte uitleg. Een spudpaal is een inschuifbare paal, gemonteerd in uw schip. Meestal wordt er spudpaal op het voorschip en een spudpaal op het achterschip bevestigd. Met slechts één druk op de knop laat u de palen naar de bodem zakken. U kunt de spudpaal laten zakken door middel van een afstandsbediening. Het spudpaal-systeem is een uniek telescopisch systeem. Wij hebben ons dan ook jaren beziggehouden met de ontwikkeling van dit betrouwbare, compacte, efficiënte en simpel te bedienen systeem. Onze spudpalen zijn beschikbaar voor vrijwel alle scheepstypen. Ze zijn in verschillende uitschuiflengtes leverbaar. Omdat onze spudpalen zeer compact zijn, hoeft u minder aan laad- of bijvoorbeeld woonruimte op te geven.

spudpalen

De ontwikkeling van onze spudpalen

Ons systeem is al zeer geavanceerd en prettig in gebruik. Zo kunt u natuurlijk het systeem eenvoudigweg controleren vanuit het stuurhuis. Desalniettemin blijven wij onze producten ontwikkelen. Alles met als doel het voor u efficiënter en eenvoudiger te maken. Zo verhogen wij enerzijds uw gebruikersgemak, en verlagen wij anderzijds de kans op eventuele slijtage.

Zo kunnen wij altijd het beste en het nieuwste aanbieden op de markt. Graag wijzen wij u op enkele extra voordelen die wij nog trachten te bewerkstelligen. Zo worden onze producten na onze voortdurende ontwikkelingen:

  • Lichter
  • Sterker
  • Roestvast

spudpaal

Meer informatie over de spudpaal?

Wilt u ook uw schip in de betrouwbare en bewezen handen leggen van Leeuwestein Scheepsinstallaties? Dan voorzien wij uw schip graag van de beste spudpalen. Kies ook voor een stabiele ligging, veilig afmeren en een groot gebruiksgemak. Bel voor een afspraak 078-6311477. Of stuur een mail naar info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Dan bent u straks ook een eigenaar van een schip met spudpalen!