Duurzame, elektrische aandrijvingen

Wilt u elektrisch varen? Neem dan een kijkje in het aanbod van Leeuwestein Elektrovoortstuwing, een onderdeel van Leeuwestein Scheepsinstallaties. Wij zijn al 25 jaar actief in de ontwikkeling, de productie en de installatie van elektrische aandrijvingen. Heeft u een sloep, jacht of binnenvaartschip? Op al deze schepen kunnen onze buitenboordmotoren, die volledig elektrisch zijn, gemonteerd worden. Dit geldt ook voor onze hybride aandrijvingen. Al onze producten kenmerken zich door een mooie duurzaamheid en groot gebruiksgemak. Wilt u ook onbezorgd, duurzaam en moeiteloos varen? Maak dan een afspraak met Leeuwestein Elektrovoortstuwing via 078-6311477. Wij bieden maatoplossingen in het elektrisch varen.

De voordelen van elektrisch varen

Erg verstandig dat u kiest voor varen met elektrische middelen. Elektrisch het water op gaan biedt u namelijk vele voordelen. Wij sommen deze nog graag even voor u op. Ten eerste is een elektrovoortstuwing vrijwel geruisloos. Hierdoor kunt u heerlijk genieten (in het geval van pleziervaart) en biedt u weinig tot geen overlast aan de omgeving (in het geval van binnenvaart). Ten tweede is varen met een elektrisch aandrijvingsysteem een zeer voordelige keus. Zeker nu de brandstofprijzen aanzienlijk stijgen. Een derde belangrijk punt is dat elektrisch het water opgaan veel beter voor het milieu is dan varen met een conventionele brandstofmotor. Bij Leeuwestein Elektrovoortstuwing kunt u terecht voor hybride/elektrische aandrijvingssystemen (fluistermotoren) en op maat gemaakte oplossingen (custom build elektrische schepen). Waar wilt u mee varen? Geef uw wensen aan ons door. Dan ontwikkelen wij graag de perfecte boot met elektrisch aandrijvingssysteem voor u.

Gespecialiseerd in elektrisch varen

Zoals al gemeld valt Leeuwestein Elektrovoortstuwing onder Leeuwestein Scheepsinstallaties. Bij dit bedrijf kunt u voor veel meer diensten omtrent de scheepselektrotechniek terecht. Zowel wat de pleziervaart betreft als wanneer u bedrijfsmatig het water opgaat. Zo kunnen wij voor u:

  • Scheepsinstallatie creëren
  • Ons eigen spudpalen systeem installeren
  • Complete elektrische schepen ontwikkelen
  • Ballastpompen van eigen makelij monteren
  • Apparatuur van hoogstaande merken leveren van

elektrisch varen

Bovendien zijn wij zes dagen per week, 24 uur per dag, beschikbaar voor service, advies en onderhoud.

Kies ook voor elektrisch varen

Wilt u ook milieuvriendelijk, voordelig en lekker geruisloos het water op? Kies dan voor een elektrische boot. Bij Leeuwestein Elektrovoortstuwing creëren wij uw ideale schip op maat. Of u schaft via ons uw praktische buitenboordmotor aan. Bel voor een afspraak telefoonnummer 078-6311477. Een e-mail mag gestuurd worden naar info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Heel verstandig dat u ook voor elektrisch varen kiest!