Voor het controleren van uw vaartijden

Voor het bijhouden van uw vaartijden is een tachograaf het geschikte apparaat. Heeft u bijvoorbeeld een Nufatron Nautic Tachograaf? Of een Chronocon 490? Deze geven op duidelijke wijze aan hoeveel u met uw schip vaart en stilligt. U wilt natuurlijk dat deze controles accuraat zijn en blijven. Laat daarom uw tachograaf keuren door de specialisten van Leeuwestein Scheepsinstallaties. Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring in de scheepselektrotechniek. Wij kunnen perfect keuren of uw apparatuur nog naar behoren functioneert. Maak snel een afspraak via 078-6311477. Dan kijken wij grondig na of uw tachograaf nog de juiste gegevens registreert.

Het belang van een tachograaf

U weet als geen ander dat een stilliggende boot vooral geld kost. Hoe meer u vaart, hoe hoger uw rendement. Nu is het wettelijk vastgelegd dat op schepen met bedrijfsmatige doelen een tachograaf aan boord dient te zijn. Deze tachograaf meet wanneer, buiten de bloktijden om, gevaren wordt. Dit product moet te allen tijde bereikbaar zijn. En uiteraard goed functionerend zijn. Om dit te controleren kunt u uw apparatuur laten keuren. Heeft u er één van het merk Nufatron? Of van Chronocon? Deze voldoen aan de wettelijke eisen van Rijn nautische Inspection Regulations. Daarnaast nemen ze de volledige reis- en wachttijden van het schip en de modus op. Ook het bijbehorende brandstofgebruik wordt geregistreerd. Ideaal dus om goed inzicht te krijgen in het rendement van uw reizen. Alle gemeten data wordt enkele maanden bewaard. Ook bij stroomuitval. Wat helemaal praktisch is, is dat de opgeslagen gegevens direct geëvalueerd worden. Hier zijn geen verdere hulpmiddelen voor nodig. Wij keuren tachografen, zodat u vervolgens weer met prima functionerende apparatuur het water op kunt.

Onze andere diensten

Naast het keuren van tachografen, kunt u bij Leeuwestein Scheepsinstallaties nog voor veel meer diensten terecht. Wij bieden u namelijk ook nog het volgende:

  • Ontwikkelen van scheepsinstallaties
  • Bouwen van complete elektrische schepen
  • Monteren van ons eigen spudpalensysteem
  • Installeren van ballastpompen van eigen makelij
  • Leveren van producten van hoogstaande merken

tachograaf

Wilt u uw tachograaf laten keuren?

Kortom, als u het water op wilt met perfect afgestelde apparatuur, dan is een keuring door Leeuwestein Scheepsinstallaties geen overbodige luxe. Wij zijn zes dagen per week, 24 uur per dag, beschikbaar voor advies, service en onderhoud. Maak dus snel een afspraak om de keuring plaats te laten vinden. U bereikt ons telefonisch via 078-6311477. Als u liever mailt, dan mag u een e-mail sturen naar info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Wij keuren graag uw tachograaf.