Op zoek naar autonome stroomvoorziening?

Victron energy is een vooruitstrevend merk op het gebied van stroomvoorziening. Dit merk heeft de ideale omvormer/acculader voor u. Al deze producten zijn gebaseerd op autonome stroomvoorziening. Leeuwestein Scheepsinstallaties is een bewezen leverancier en installateur van de producten van Victron. Omdat wij zelf ook al 35 jaar ervaring en kennis hebben opgebouwd in de scheepselektrotechniek, weten wij precies het juiste powersystem in uw schip te installeren. Heeft u interesse in onze diensten? Bel dan 078-6311477. Dan bent u straks ook in het bezit van een technisch hoogstaand product van Victron Energy.

Victron omvormers

De omvormers van Victron vallen allemaal in de reeks genaamd Phoenix. Deze omvormers zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik. Ze kunnen worden gebruikt voor zeer uiteenlopende toepassingen. De zuivere sinus omvormers van Victron kunnen perfect spanningen van 12v of 24v omzetten naar 120v of 230v. U heeft met deze producten altijd en overal stille elektriciteit. Dit biedt u een grote toename in zekerheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Wij vertellen u graag hoe het omvormen precies in z’n werk gaat. De omvormers transformeren DC in AC elektriciteit. Deze wordt vervolgens opgeslagen in accu’s. Geen last meer van luidruchtige generatoren. Of van het onzekere gevoel of er wel voldoende stroom is. Via Leeuwestein Scheepsinstallaties kunt u van dit merk ook acculaders besteller. Zowel een draagbare als vaste acculader. Wat behoeft u voor uw schip?

Andere handige producten

Leeuwestein Scheepsinstallaties is niet alleen leverancier van producten van het mooie merk Victron. Zo kunt u bij ons ook terecht voor producten (navigatieapparatuur, kaartsystemen, monitors, e.d.) van:

  • Orlaco
  • Periskal
  • Cumarine
  • Mastervolt
  • Radio Holland

victron

Wij installeren de producten desgewenst ook graag in uw schip. Maar naast het leveren en monteren van essentiële onderdelen, zijn wij ook specialist op het gebied van scheepsinstallaties. Zo kunnen wij een totaaloplossing voor u realiseren. Maar ook afzonderlijke installaties. Bovendien staan wij zes dagen per week, 24 uur per dag, klaar om u te voorzien van advies over al onze Victron producten.

Meer weten over Victron producten?

Wenst u ook een acculader of een omvormer van dit merk in uw schip? Bestel deze dan via Leeuwestein Scheepsinstallaties. Wij zoeken het ideale product voor u uit. Wij zijn telefonisch te bereiken via 078-6311477. Als u liever mailt mag uw e-mail naar info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Wij helpen u graag aan een perfecte acculader of omvormer van Victron Energy.