Altijd en overal stroom

Bent u op zoek naar ingenieuze powersystems van het merk Mastervolt? Bestel deze dan via ons, de bewezen en betrouwbare leverancier Leeuwestein Scheepsinstallaties. Wij verkopen, in installeren desgewenst, de producten van dit mooie merk. Mastervolt is een toegewijd bedrijf dat innovatieve elektrische systemen voor autonoom gebruik realiseert. Het gehele technische team van dit toonaangevende merk draagt een grote passie voor innovatie en ontwikkelt kwalitatieve producten. Leeuwestein Scheepsinstallaties herkent zich in deze punten en levert dus graag producten van dit merk. Maak een afspraak met ons via 078-6311477. Dan voorzien wij uw schip graag van een ideale acculader/omvormer van Mastervolt.

Meer over Mastervolt

Graag vertellen wij u wat meer over Mastervolt. Dit bedrijf, opgericht in 1991, maakt zich sterk voor autonome stroomvoorziening. Het grote voordeel van zo’n product, zoals een acculader of een omvormer, is dat u altijd en overal voorzien van elektriciteit bent. Zeker in de zeevaart is dit erg belangrijk. Het vermogensbereik van de omvormers reikt van 300 tot 40.000 Watt. Om dit te kunnen bewerkstelligen past dit bedrijf zeer hoogwaardige technologie toe. Hiermee worden optimale prestaties behaald. Een ander zeer gewaardeerd punt van dit merk is hun wereldwijze service. Omdat Leeuwestein Scheepsinstallaties graag de beste kwaliteit producten verwerkt in haar installaties, werken wij met de powersystems van Mastervolt. Wilt u ook een acculader of omvormer van dit merk verwerkt hebben in uw schip? Maak dan een afspraak met ons.

Mastervolt en meer

Zoals gezegd werkt Leeuwestein Scheepsinstallaties alleen maar met producten die hetzelfde niveau aan kwaliteit behalen als onze eigen installaties. Mastervolt is een bedrijf dat zo’n producten creëert. Maar ook voor producten van andere merken kunt u prima bij ons terecht. Zo leveren, en installeren, wij onder andere:

  • Powersystems van Victron
  • Kaartsystemen van Periskal
  • Camera-/Monitorsystems van Orlaco
  • Scheepsmeetsystemen van Cumarine
  • Navigatieapparatuur van Radio Holland

mastervolt

Maar naast het leveren en installeren van deze producten kunnen wij ook uw complete scheepsinstallatie ontwikkelen. Heeft u al een totaaloplossing, maar moet deze gerepareerd of onderhouden worden? Ook dan kunt u bij Leeuwestein terecht. Wij bieden onze service zes dagen per week en 24 uur per dag aan.

Ook veilig het water op met Mastervolt?

Kortom, met een juiste acculader of omvormer weet u zeker dat u straks voldoende stroom heeft. Kies ook voor deze veiligheid. Bestel uw gewenste product via Leeuwestein Scheepsinstallaties. U kunt ons bereiken via 078-6311477. Uw e-mail mag naar info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Via ons kunt u straks ook beschikken over een topproduct van Mastervolt.