Voor optimaal zicht

Met Orlaco camerasystemen garandeert u uzelf op het water van een optimaal zicht. Dat is namelijk de visie van Orlaco: volledige visie rond alle machines, voer- en vaartuigen. Vanzelfsprekend. Via Leeuwestein Scheepsinstallaties kunt u deze producten eenvoudig aanschaffen. Wat helemaal handig is, is dat de specialisten van Leeuwestein de camerasystemen voor u willen installeren. Wij hebben namelijk al meer dan 35 jaar ervaring in de scheepselektrotechniek. Neem dus contact op met Leeuwestein Scheepsinstallaties via 078-6311477 voor de beste Orlaco camerasystemen.

De voordelen van Orlaco camerasystemen

Orlaco ontwikkelt voor elke situatie een professionele oplossing in zicht. De camerasystemen kenmerken zich aan een zeer hoge kwaliteit. Ook staan veiligheid, efficiëntie en comfort erg hoog in het vaandel. En dit merkt u wanneer u werkt met de camerasystemen. Wist u dat de camera’s en monitoren van Orlaco wereldwijd gebruikt worden? Dit merk is dan ook leidend in het integreren van camerasystemen voor OEM’s. Wat ervoor zorgt dat de kwaliteit zo hoog blijft, is dat zij de productontwikkeling, het ontwerp van het design, de engineering, de productie, het testen en de service allemaal in eigen hand houden. Dit zorgt al jaren voor succes en zekerheid. En niets is belangrijker dan het zekerstellen van de veiligheid op het water. Dat dit dan meteen bijdraagt aan de efficiëntie en het comfort op uw schip is natuurlijk ook zeer prettig.

De productie

Orlaco produceert haar systemen volgens strikte kwaliteitseisen. Alle camerasystemen voldoen aan de certificeringsstandaarden als ISO/TS 16949 en automotive methoden als APQP/PAPP. Het bedrijf weet als geen ander dat goed zicht op vaarwegen een primaire voorwaarde is. Met de hulp van een camera-/monitorsysteem kan de operator veiligheidskwesties direct detecteren.

Hierdoor kan adequaat en met precisie gereageerd worden. Denk bijvoorbeeld aan manoeuvreren en het verrichten van hijs- en baggerwerkzaamheden. De producten van dit merk maken uw werk daardoor stukken veiliger. Wat nog een fijne reden is waarom wij graag producten van Orlaco aanbieden, is dat hun systemen in alle onderstaande vaartuigen de monteren zijn:

  • Sleepboten
  • Vissersboten
  • Baggerschepen
  • Binnenvaartschepen
  • Bevoorradingsschepen

orlaco camerasystemen

Heeft u behoefte aan goed zicht op en om uw schip? Maak dan snel een afspraak met Leeuwestein Scheepsinstallaties. Wij helpen u graag aan het juiste camerasysteem.

Welke camerasystemen wenst u?

Kortom, voor het ideale camerasysteem moet u bij Leeuwestein Scheepsinstallaties zijn. Telefonisch zijn wij te bereiken via 078-6311477. Per e-mail via info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Via ons vindt u de beste Orlaco camerasystemen.