Sneller, veiliger en efficiënter

Voor de juiste spudpaal voor jachten is Leeuwestein Scheepsinstallaties uw ideale partner.
Onze spudpalen, van eigen makelij, maken het namelijk mogelijk uw schip sneller, veiliger en efficiënter af te laten meren. Dankzij onze spudpalen kan dat ook op veel meer plekken dan voorheen. Het uitzetten van onze spudpaal op jachten gebeurt zeer eenvoudig. Het effect daarentegen is enorm. Onze spudpalen zorgen namelijk voor een zeer stabiele ligging van uw schip. Wij hebben al veel schepen in de pleziervaart mogen voorzien van ons spudpaal-systeem. Volgt uw jacht ook? U bereikt ons via telefoonnummer 078-6311477. Wij staan bekend als vooraanstaand bedrijf om een spudpaal op jachten te monteren.

Hoe werkt onze spudpaal op jachten?

Graag vertellen wij u wat meer over de werking van onze spudpaal voor op jachten. Ook in de pleziervaart is het uiteraard erg belangrijk om snel en veilig te kunnen afmeren. Gebruik hiervoor onze spudpalen. Deze zijn uitschuifbaar en gemonteerd op uw schip. Vaak wordt een spudpaal op jachten aan de voor- en achterzijde gemonteerd. Wilt u tijdens uw pleziervaart ergens afmeren? Dan laat u met slechts één druk op de knop de palen naar de bodem zakken. Dit kan overal op uw jacht. Ons systeem werkt namelijk met een afstandsbediening. De palen zelf werken op een telescopisch systeem. Omdat de palen in verschillende lengtes uitschuifbaar zijn, kunt u vrijwel overal afmeren. Het telescopisch systeem maakt ons spudpaal-systeem compact, efficiënt en simpel te bedienen. Omdat het zo compact is, verliest u niet veel aan ruimte in uw jacht. Uw pleziervaart wordt niet minder plezierig, maar verhoogt juist qua veiligheid en gemak. Wilt u ook zo’n eenvoudige spudpaal voor op jachten? Maak dan snel een afspraak met onze specialisten.

De voordelen van onze spudpalen

Wij verhogen het comfort tijdens uw pleziervaart, terwijl wij tegelijkertijd de kans op slijtage en de tijd die u normaliter nodig heeft om af te meren verlagen.

Hierbij nogmaals de voordelen van onze spudpalen op een rij:

  • Op meer plaatsen af kunnen meren
  • Topkwaliteit en een sublieme afwerking
  • Meer comfort vanwege de afstandsbediening
  • Minder afhankelijk door bediening vanuit stuurhut
  • Weinig ruimteverlies wegens compacte vormgeving

spudpaal jachten

Wilt u ook een spudpaal voor op jachten?

U begrijpt, uw pleziervaart verbetert aanzienlijk met de spudpalen van Leeuwestein Scheepsinstallaties. Kies ook voor dit gebruikersgemak. U belt ons voor een afspraak via 078-6311477. Mailen kan naar info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Kies ook voor onze spudpaal voor op jachten!