Ook comfortabel werken met uw schip?

Een ballastpomp draagt bij aan het snel en comfortabel werken met uw schip. Dat biedt u een prettige betrouwbaarheid in werk. En die is weer van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten. Heeft u behoefte aan ballastpompen? Maak dan een afspraak met Leeuwestein Scheepsinstallaties. Wij bieden twee unieke systemen van ballastpompen aan: De H-serie en de V-serie. Eerstgenoemde is horizontaal uitgevoerd en laatstgenoemde verticaal. Vanwege deze diversiteit kunnen onze pompen voor zeer uiteenlopende toepassingen gebruikt worden. Interesse? Bel dan naar telefoonnummer 078-6311477. Lees verder voor meer informatie over de ballastpomp.

Meer informatie over de ballastpomp

Een ballastpomp van onze makelij kan prima bevestigd worden op binnenvaartschepen. Maar ook bijvoorbeeld rondvaartschepen ondervinden de grote voordelen van onze ballastpompen. Een ballastpomp geeft een schip namelijk, tijdelijk, meer diepgang. Hierdoor kan het bijvoorbeeld eenvoudig onder lage bruggen doorvaren. En hoeft het niet te wachten eer de brug open is, of tot een ander schip het middenpad door is. Maar er zijn uiteraard veel meer toepassingen van ballastpompen. Zo is er het trimmen/ballasten. En u kunt een ballastpomp als (ruim)spoelinstallatie gebruiken. Voor elk schip hebben wij de perfect passende pomp. Wij bieden onze pompen in diverse capaciteiten aan. Van 400m³/h tot en met 4000m³/h. Met een diameter van 8’’ tot en met 24’’. Al onze ballastpompen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn vrijwel onderhoudsvrij.

Indien u het wenst leveren wij onze ballastpomp compleet met onder andere een frequentieregelaar, (hand/pneumatische) vlinderkleppen en afstandsbediening. Uiteraard installeren we ook alles desgewenst.

De voordelen van onze ballastpompen

Graag sommen wij nog enkele voordelen van ons en onze producten op. Zo helpen wij u graag vanuit onze storingsdienst. Onze uitstekende service staat zes dagen per week, 24 uur per dag, voor u klaar. Voor vragen, advies en het maken van een afspraak. Wij bouwen, repareren en verbouwen uw installaties graag. De voordelen van onze ballastpompen luiden als volgt:

  • RVS schroefas
  • Zeer sterke poedercoating
  • RVS cavitatiering rondom schroef
  • Watergesmeerde rubber schroefaslager
  • Naar boven uitneembare schroefaskoker

ballastpomp

Ballastpomp nodig?

Heeft u ook behoefte aan een pomp voor uw schip? Schakel dan de specialisten van Leeuwestein Scheepsinstallaties in. Kies ook voor veiligheid, snelheid en comfort. U kunt een afspraak met ons maken via telefoonnummer 078-6311477. Uw verzoek of vraag mag ook gemaild worden, naar e-mailadres info@leeuwestein-scheepsinstallaties.nl. Wij voorzien uw schip graag van een prima ballastpomp!